Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتظار کامیون‌ها در پایانه مرزیمعاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به صدور ۵۵ هزار بارنامه در روز گذشته، گفت: از امروز رانندگان و کامیون‌داران سراسر کشور شروع به کار می‌کنند. به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن نیا از اتمام اعتصاب رانندگان و کامیون داران خبر داد و گفت: کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای سراسر کشور امروز اطلاعیه‌ای صادر کردند که در آن از رانندگان برای ادامه به کار دعوت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امروز با حضور وزیر راه وشهرسازی و نمایندگان صنف رانندگان در کمیسیون عمران مجلس جلسه‌ای برگزار شد که در این جلسه به پیگیری مطالبات رانندگان تاکید شد و نمایندگان این قشر هم پیگیری مطالبات در چارچوب تشکیل کارگروه و کمیته تخصص را پذیرفتند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه نمایندگان انجمن‌های صنفی رانندگان هم ادامه به کار و اتمام اعتصاب را در این جلسه پذیرفتند، گفت: قرار بر این است که بخشی از مطالبات رانندگان و کامیون داران در کمیته تخصصی، بخشی در ستاد ترابری و بخش‌های دیگر در قالب لایحه دولت به مجلس مورد پیگیری قرار بگیرد.

حسن نیا تاکید کرد: طبق توافق انجام شده رانندگان و کامیون داران از امروز کار خود را در بخش حمل بار ادامه می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به صدور ۵۵ هزار بارنامه در روز گذشته، از به نتیجه رسیدن پیگیری‌های این سازمان برای حل مشکلات معیشتی رانندگان تا مرداد ماه خبر داد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: از روز شنبه تا بحال ۴ جلسه با حضور نمایندگان صنوف کامیون داران، وزیر راه و شهرسازی و نمایندگان عضو کمیسیون‌های اجتماعی و عمران مجلس برگزار کردیم و مقرر شد کارگروهی با حضور نمایندگان صنف و این سازمان برای ارزیابی مجدد مشکلات شرکت‌ها و رانندگان کشور تشکیل تا مامور پیگیری حل مشکلات شود.

حسن نیا ادامه داد: خوشبختانه روز گذشته همکاری خوبی از سوی رانندگان شاهد بودیم بطوریکه فقط دیروز، ۵۵ هزار بارنامه برای انتقال بار از بنادری همچون بندرعباس و مناطق بارخیز به مقصد کارخانجات صادر شده که در اکثر آن‌ها افزایش ۲۰ درصدی کرایه اعمال شده بود.

وی از اصلاح فرآیند کاری رانندگان کامیون تا تیر ماه خبر داد و تاکید کرد: برای جبران منابع درآمدی و بهبود وضع معیشتی رانندگان، مقرر شد بخشنامه‌ها، مصوبات لازم و همچنین لوایح مربوط برای ارائه به مجلس تنظیم شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: نگاه ما در خصوص کرایه بر اساس "تن -کیلومتر" است که امیدواریم از مرداد ماه اجرایی شود و در کنار آن فرایند مالی بین راننده و صاحب کالا و شرکت بصورت مکانیزه اصلاح شود و سازمان راهداری با حضور در پایانه‌ها کنترل و نظارت بیشتری اعمال کند.

حسن نیا در خصوص حل مشکل کمبود سوخت رانندگان نیز به برگزاری نشست با مسئولان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خبر داد و گفت: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی قول نهایت همکاری برای افزایش سهمیه مورد نیاز را داده است و تا پایان تیرماه نتایج آن اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کامیون بارنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی ارسال می شود که برای رفع این خطا باید دوربین ها نوسازی شود البته دستکاری کردن پلاک توسط برخی از رانندگان در این اشتباه بی تاثیر نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین ها و دو دستکاری کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

حسینی افزود: این دو عامل باعث شده که 5 درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

وی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده سازی است و امیدواریم به زودی یعنی در سال 1403 بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته 157 میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند