Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@17:41:29 GMT

ماجرای اعتصاب کامیون داران به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۳۳۰۵

ماجرای اعتصاب کامیون داران به کجا رسید؟

به گزارش جماران، روزنامه ایران نوشت: خبری در روزهای گذشته در مورد اعتصاب دوباره کامیونداران از اول مردادماه در فضای مجازی دست به دست می‌شود با اینکه کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای جاده‌ای سراسر کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که رانندگان بخش حمل و نقل کالای کشور در روز دوشنبه اول مرداد هیچگونه اعتصابی نخواهند داشت اما این خبر همچنان در فضای مجازی منتشر و علت اعتصاب دوباره برآورده نشدن خواسته‌های کامیونداران و رانندگان عنوان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه حمل و نقل بار با اشاره به اینکه مهم‌ترین خواسته‌های کامیونداران مانند بیمه، بیمه تکمیلی، تأمین لوازم و قطعات و افزایش دستمزدها، به نتیجه رسیده است گفت: افرادی که کامیوندار و راننده نیستند با عضویت در برخی شبکه‌های اجتماعی در مورد اعتصاب کامیونداران از اول مردادماه شایعه‌پردازی می‌کنند اما رانندگان و کامیونداران چنین قصدی ندارند.
عواملی قصد تحریک رانندگان را دارند
محمد خانبلوکی رئیس اتحادیه حمل و نقل بار در این باره به «ایران» گفت: وقتی مهم‌ترین خواسته‌های رانندگان که 60 درصد آن به نتیجه رسیده چرا آنها دوباره باید اعتصاب کنند در حالی که روند پیگیری درخواست‌ها بخوبی پیش می‌رود. خانبلوکی افرادی را که کامیونداران را به اعتصاب دعوت می‌کنند افرادی خاص و ناشناس نام برد که راننده نیستند ولی به‌دنبال مقاصدی خاص با عضویت در شبکه‌های اجتماعی کامیونداران را تحریک می‌کنند و از آنها می‌خواهند اعتصاب کنند. به‌گفته خانبلوکی مهم‌ترین خواسته‌های کامیونداران مانند موضوع بیمه، بیمه تکمیلی، تأمین لوازم و قطعات و افزایش دستمزدها به نتیجه رسیده است. در حال حاضر لاستیک مورد نیاز آنها در پایانه‌ها به قیمت ارزانتر از بازار عرضه می‌شود و به‌همین دلیل بازاریان تلاش می‌کنند تا قیمت‌های خود را پایین بیاورند. کرایه حمل کامیونداران از سال 94 به این طرف افزایش نیافته بود و برای جبران بخشی از گرانی‌ها کرایه‌ها این هفته تا سطح 20 درصد افزایش یافته است. اعتراضات به‌دلیل گرانی اقلام موردنیاز کامیونداران بوده که تلاش کردیم این اقلام را با قیمت مناسب عرضه کنیم. رئیس اتحادیه حمل و نقل بار گفت: برخی لوازم و قطعات نیاز به واردات دارد و واردات آن نیز به زمان نیاز دارد و حدود یکی دو ماه طول می‌کشد تا این قطعات تأمین شود و فعلاً مشکل اصلی و مهم کامیونداران این موضوع است.
900 هزار راننده و خانواده آنها بیمه تکمیلی می‌شوند
در خصوص به نتیجه رساندن درخواست‌های کامیونداران عبدالهاشم حسن نیا معاون وزارت راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز گفت: امسال برای بهبود کیفیت فعالیت رانندگان، 900 هزار راننده و خانواده‌های آنها از مزایای بیمه تکمیلی استفاده خواهند کرد. بیمه تکمیلی این قشر برای نخستین بار در کشور و فرآیند محور قرار دادن کنترل هزینه بار بین صاحب کالا، شرکت حمل و نقل و راننده مد نظر قرار گرفت. به گفته حسن نیا در 2 ماه گذشته تلاش‌هایی برای بهبود کیفیت خدمات‌رسانی و شرایط زندگی رانندگان و خانواده‌های آنان در کشور انجام شده و هم‌اکنون 600 هزار راننده در بخش حمل و نقل بار و مسافر، 340 هزار نفر در عرصه حمل و نقل بار با کامیون، 80 هزار نفر در جابه‌جایی مسافر فعالیت دارند که در این مدت تلاش شد تا بخشی از خدمات درخواستی آنها اجرا شود. تا این لحظه نیز 14 هزار و 100 مورد شکایت از سوی رانندگان به سامانه و تلفن یادشده اعلام شد و 70 شرکت به‌صورت دایم یا موقت تعطیل شدند. 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 حمل و نقل خانواده راهداری و حمل و نقل جاده مد جماران جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند